Scandia Holidays Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Scandia Holidays Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Scandia Holidays Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Scandia Holidays Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Scandia Holidays Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Scandia Holidays Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Scandia Holidays Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Södra v. 12, 412 54, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7110920.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Scandia Holidays Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Scandia Holidays Aktiebolag har idag 556495-3577 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Scandia Holidays Aktiebolag

Bolaget skall driva resebyråverksamhet och konferensarrangemang, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dessutom idka marknadsföring och förmedling av fastigheter i Medelhavsländerna, konsultverksamhet inom ovannämnda affärsområde samt att idka därmed förenlig verksamhet.

I Scandia Holidays Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Markianos, Kiriakos som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Vracha Markianos, Vasilici som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .