Ekhornet AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verkstadsindustri, handel med industrivaror, främst handverktyg, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekhornet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Ekhornet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1994-08-30 så skapades Ekhornet AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Ekhornet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556492-3893 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Ekhornet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ekhornet AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekhornet AB är Svensk, Bo Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedenlöf Svensk, Eva Anneli E som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Rydén, Clas som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .