Carl Magnus Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Carl Magnus Måleri AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Carl Magnus Måleri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frankenberg, Carl Magnus Wilhelmsson som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Frankenberg, Raymond Wilhelm som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carl Magnus Måleri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Carl Magnus Måleri AB på telefon 031-201202.

Bolaget skall bedriva måleri, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carl Magnus Måleri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Carl Magnus Måleri AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Carl Magnus Måleri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-09-24 och Carl Magnus Måleri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carl Magnus Måleri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Carl Magnus Måleri AB har 556492-1293 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.