Profura AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall investera i och utveckla företrädesvis onoterade företag i syfte att skapa värdetillväxt för bolagets aktieägare. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Profura AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Profura AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1994-08-17 så skapades Profura AB och verksamheten är har F-skattsedel Profura AB har haft det sedan 1995-01-01.

Profura AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556491-1583 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Profura AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Profura AB så går det att nå dem via telefon på 031-7009880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ivarsson, Berndt Sven Inge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Profura AB är Ljungkvist, Hans Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Berndt Sven Inge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Nils David som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Thiel, Bernhard Roman som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln RevisorKLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .