Gothenburg Multimedia Production AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gothenburg Multimedia Production AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Gothenburg Multimedia Production AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Gothenburg Multimedia Production AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556489-3377.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0703-465766 alternativt besöka eller skicka post till Gothenburg Multimedia Production AB på följande adress ¤ÖVRE BYGATAN ¤11 ¤, 426 77, Västra Frölunda¤västra Frölunda.

Gothenburg Multimedia Production AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gothenburg Multimedia Production AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlsten, Louise Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är artistisk verksamhet inom underhållningsbranschen samt produktion inom multimedia och därmed förenlig verksamhet.