Pottery Company i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Pottery Company i Göteborg AB. Det finns flera verksamheter som liknar Pottery Company i Göteborg AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pottery Company i Göteborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-05-16 så har Pottery Company i Göteborg AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pottery Company i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Pottery Company i Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till GAMLA ALMEDALSVÄGEN 1, 412 63, Göteborg. Vi ni istället prata med Pottery Company i Göteborg AB så kan ni göra det på 031-244100.

Bolaget skall bedriva försäljning av inredningsprodukter till hem och offentlig miljö samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ahlstrand, Ulf Lennart Victor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lord, Marita Viola Susanne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyrén, Peter Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lord, Marita Viola Susanne -Tyrén, Peter Magnus eller en av dem i förening med -Ahlstrand, Ulf Lennart Victor .

Pottery Company i Göteborg AB har 556487-2231 som sitt organisationsnummer.