Keysecurity Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Keysecurity Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Keysecurity Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Keysecurity Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-10-20 och har organisationsnummer 556485-2415.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-802800 alternativt besöka eller skicka post till Keysecurity Sweden Aktiebolag på följande adress Postg. 39, 411 06, Göteborg.

Keysecurity Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-15.

I Keysecurity Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Jochems, Martin Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jochems Bang-Melchior, Margreth E som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med silver- och guldsmycken samt därmed förenlig verksamhet.