Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-03-02 så har Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning så kan man gör det genom att posta ett brev till Järntorget 6, 413 04, Göteborg. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning så kan ni göra det på 031-423800.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom inredning av offentliga lokaler som hotell och restauranger, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Ulf Christer som är född 1945 och har titeln VD, Svensson, Ulf Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlberg, Ebba Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Önfelt, Åsa Cecilia som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Gunnar Svensson Textil & Möbelinredning har 556483-6681 som sitt organisationsnummer.