Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-03-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nedre Linnarhultsv. 30, 424 55, Angered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3301070.

Göteborg arbetar för att bolag som Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva dentallaboratorium samt kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om finansbolag, i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag och det är följande personer, Sasvari, Irén som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sasvari, Anett som är född 1974 och har titeln Suppleant, Annerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grevegårdens Dentallaboratorium Aktiebolag är 556483-2136.