Hisingen Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556482-4612 är organisationsnummer för företaget Hisingen Verkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hisingen Verkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Hisingen Verkstad Aktiebolag finns i.

Hisingen Verkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hisingen Verkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Hisingen Verkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hisingen Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hisingen Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-545430 eller genom brev på följande adress:
Åskvädersg. 13, 418 34, Göteborg

Bolaget skall bedriva anläggningsrörelse, i vilken ingår industrireparationer, företrädesvis i oljebranschen, produktion i och utanför egen mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hisingen Verkstad Aktiebolag och det är Andersson, Hardy Walter som är född 1941 och har titeln VD, Andersson, Hardy Walter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Inger Maria Elisabet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Annika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantÖnnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,