Ondico Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Ondico Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ondico Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ondico Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ondico Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ondico Aktiebolag ska trivas.

Ondico Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med elprodukter och telefoner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ondico Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Ondico Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Ondico Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-260021.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ondico Aktiebolag är Lindkvist, Karl Johan Mats Bech som är född 1956 och har titeln VD, Lindkvist, Karl Johan Mats Bech som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samelius, Pär Ola Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ondico Aktiebolag har 556482-1402 som sitt organisationsnummer.