K & U Dahlin Ekonomikonsult AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns K & U Dahlin Ekonomikonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. K & U Dahlin Ekonomikonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

K & U Dahlin Ekonomikonsult AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556481-8879.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-9320700 alternativt besöka eller skicka post till K & U Dahlin Ekonomikonsult AB på följande adress Ryetv. 23, 436 55, Hovås.

K & U Dahlin Ekonomikonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I K & U Dahlin Ekonomikonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlin, Ulf Bertil som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.