Smörjhallen Stigs Center AB

Västra Götalands län

Information

Smörjhallen Stigs Center AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Smörjhallen Stigs Center AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smörjhallen Stigs Center AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-01-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Importg. 2, 422 46, Hisings Backa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smörjhallen Stigs Center AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-523218.

Göteborg arbetar för att bolag som Smörjhallen Stigs Center AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smörjhallen Stigs Center AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet är att utföra service av motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smörjhallen Stigs Center AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smörjhallen Stigs Center AB och det är följande personer, Thorsson, Thomas Robert Wilhelm som är född 1953 och har titeln VD, Thorsson, Thomas Robert Wilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Rolf Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Schröder, Hans Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Smörjhallen Stigs Center AB är 556481-5412.