Aktiebolaget Vilorörelsen

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Vilorörelsen hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Aktiebolaget Vilorörelsen finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Vilorörelsen tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Vilorörelsen har haft sedan 2007-03-08. Aktiebolaget Vilorörelsen har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Vilorörelsen så kan ni göra det genom att skicka er post till Tredje Långg. 13, 413 03, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-122326.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Vilorörelsen Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Vilorörelsen har idag 556479-4450 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kiesbye, Chips Mats Gerhard -Nowicki, Henryk är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Vilorörelsen

Bolaget skall bedriva inspelningsverksamhet, musikproduktion, musikförlagsverksamhet, handel och tjänster med ljudteknik och elektronik inom ljudteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Vilorörelsen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nowicki, Henryk som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gäfvert, Hans Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiesbye, Chips Mats Gerhard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Kent Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nowicki, Marie Louise Ell som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln RevisorBergman, Anders Olof Ansgarius som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .