Magnus Andrup Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Magnus Andrup Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Magnus Andrup Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andrup, Magnus som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydström, Lars Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Delle Andrup, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Magnus Andrup Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Magnus Andrup Aktiebolag på telefon 031-7119791.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Magnus Andrup Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Magnus Andrup Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Magnus Andrup Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Magnus Andrup Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magnus Andrup Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andrup, Magnus

Magnus Andrup Aktiebolag har 556477-2779 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.