Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1993-11-11 så skapades Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556476-3505 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-982730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Nilsson Fastighetsservice Aktiebolag är Nilsson, Åke Johnny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Stina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .