Bullwinkle's Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bullwinkle's Aktiebolag är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Bullwinkle's Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bullwinkle's Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-11-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storgatan 18, 471 31, Skärhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bullwinkle's Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att företag som Bullwinkle's Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bullwinkle's Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bar, restaurang och kasinoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bullwinkle's Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bullwinkle's Aktiebolag och det är följande personer, Haraldsson, Anja Kristina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Likvidator, Kristiansson, Karl Sigvard Ronny som är född 1958 och har titeln Revisor, Augustsson, Bengt Anders Ingemar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bullwinkle's Aktiebolag är 556475-5790.