Miola Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Miola Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Miola Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Miola Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556468-9114.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-205558 alternativt besöka eller skicka post till Miola Aktiebolag på följande adress Gåshaga Brygga 41, 181 66, Lidingö.

Miola Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-04-10.

I Miola Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olofsson, Erik Anders W Christoffer som är född 1980 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel både inom och utom Sverige med industriförnödenheter, byggnadsverksamhet och konsultverksamhet i anslutning härtill och handel med fastigheter och värdepapper samt handel med bijouterier och textilier samt idka därmed förenlig verksamhet.