Mediakonsult i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556467-1310 är organisationsnummer för bolaget Mediakonsult i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mediakonsult i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Mediakonsult i Göteborg AB finns i.

Mediakonsult i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1993-05-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mediakonsult i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

Mediakonsult i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mediakonsult i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mediakonsult i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6425080 eller genom brev på följande adress:
Askims Industriv. 1 A, 436 34, Askim

Bolaget skall bedriva verksamhet inom journalistik samt utgivande av lokala tidsskrifter och annonsblad jämte därmed förenlig verksamhet. Samt bedriva kosulttjänster inom ekonomi.

Det finns olika personer som har en koppling med Mediakonsult i Göteborg AB och det är Robertsson, Jan Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Solveig Katarina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,