Fyrvent Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Fyrvent Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fyrvent Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fyrvent Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fyrvent Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-05-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fyrvent Aktiebolag ska trivas.

Fyrvent Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall på uppdragsbasis tillverka och eller montera kanaldetaljer och rör för ventilationsanläggningar till kontor, bostäder och industribyggnader samt utföra in- och utvändig isolering av dessa ventilationskanaler, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fyrvent Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fyrvent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Fyrvent Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-263730.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Thomas Christer -Lindroth, Stig Tomas -Olausson, Hans Terje -Svedholm, Nils Robert.

De som är på något sätt har med Fyrvent Aktiebolag är Johansson, Thomas Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Stig Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Hans Terje som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedholm, Nils Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.

Fyrvent Aktiebolag har 556466-4752 som sitt organisationsnummer.