GMK i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GMK i Göteborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som GMK i Göteborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GMK i Göteborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GMK i Göteborg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-03-03. Men sedan 1993-01-01 så har GMK i Göteborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Deltav. 12, 417 05, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GMK i Göteborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-540050.

Göteborg arbetar för att bolag som GMK i Göteborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GMK i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av mobilkranar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GMK i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kynningsrud, Eirik -Kynningsrud, Harald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GMK i Göteborg Aktiebolag och det är följande personer, Kynningsrud, Eirik som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Kynningsrud, Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bue, Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kynningsrud, Pål Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stangeland, Olav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Humlekjaer, Rino Andreas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES.Stangeland, Tommy som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Pernhage, Mats Gunnar som är född 1948 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för GMK i Göteborg Aktiebolag är 556463-8806.