SYSteam Management Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns SYSteam Management Consulting Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. SYSteam Management Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

SYSteam Management Consulting Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556463-7881.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0371-588500 alternativt besöka eller skicka post till SYSteam Management Consulting Aktiebolag på följande adress Regnbågsg. 6, 417 55, Göteborg.

SYSteam Management Consulting Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SYSteam Management Consulting Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Hansson, Bengt Staffan Valerius som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall marknadsföra dataprodukter i form av programvaror och maskinell utrustning, bedriva konsulterande verksamhet inom datafrågor och administrativ utveckling samt i förekommande fall ta totalansvar för installation av datorsystem, programmera och systemera olika tillämpningar, samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.