Öresund Capital Partner AB

Västra Götalands län

Information

Öresund Capital Partner AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Öresund Capital Partner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ranstam, Lars Olof Gösta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Karin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öresund Capital Partner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öresund Capital Partner AB på telefon 0155-94039.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området finansiering och företagsledning, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt bedriva med ovanstående områden förenlig verksamhet.

Idag är Öresund Capital Partner AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öresund Capital Partner AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öresund Capital Partner AB innehar ej F-skattsedel och Öresund Capital Partner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öresund Capital Partner AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öresund Capital Partner AB har 556462-5001 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.