C J Projekt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns C J Projekt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. C J Projekt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

C J Projekt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556460-6753.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-694790 alternativt besöka eller skicka post till C J Projekt Aktiebolag på följande adress N. Liden 27, 411 18, Göteborg.

C J Projekt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I C J Projekt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jonsson, Eva Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektering, byggledning, kontroll, besiktning, utbildning och utveckling företrädesvis inom byggnadsbranschen. Idka tillverkning och handel med konst och byggnadssmide. Vidare ska bolaget bedriva bokförings, redo- visnings- och kontorstjänster, äga och förvalta fast egendom, handla med aktier och andra värdepapper samt bedriva därmed förenliga verksamheter.