Växtinredarna i Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva Växtanläggningar och service ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Växtinredarna i Väst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Växtinredarna i Väst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1993-01-13 så skapades Växtinredarna i Väst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Växtinredarna i Väst Aktiebolag har haft det sedan 2000-11-06.

Växtinredarna i Väst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556460-0905 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Växtinredarna i Väst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Växtinredarna i Väst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-680350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Växtinredarna i Väst Aktiebolag är Lindqvist, Marie-Louise Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Mikael Graham som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kvist, Per Erik Torgny som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .