Swelog Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transport och speditionsverksamhet, uthyrning av trailers, köpa och sälja aktier obligationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swelog Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Swelog Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1992-12-22 så skapades Swelog Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Swelog Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Swelog Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556458-7482 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Swelog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Swelog Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-577450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Artling, Nils Göran -Malmström, Helena Jeanette

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swelog Aktiebolag är Artling, Nils Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glaerum, Eva Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugosson, Mia Annika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Helena Jeanette som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmros, Erik Christer som är född 1946 och har titeln Revisor, Bengtsson & Malmros Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.