Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-11-25 så har Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hängpilsg. 5, 426 77, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på 031-292238.

Bolaget skall bedriva förmedling, teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wideskott, Tommy Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Eva Monica som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Hans Olof som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wideskott, Britt-Marie Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, David Lennart som är född 1979 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Andreasson & Wideskott Förvaltning Aktiebolag har 556457-0140 som sitt organisationsnummer.