Dantrade Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dantrade Sweden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Dantrade Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dantrade Sweden Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-01-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bofinksg. 7, 412 70, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dantrade Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-138917.

Göteborg arbetar för att företag som Dantrade Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dantrade Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel, import och export med främst textilvaror och maufaktur med även heminredningsartiklar samt därmed förenlig verskamhet. Vidare ska bolaget äga och förvalta fast egendom, fastighetet och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dantrade Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dantrade Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Danielsson, Lars Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydelius, Anna Maria Charlotte som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Svante som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dantrade Sweden Aktiebolag är 556457-0074.