Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mattssonsliden 10, 413 18, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0455-82190.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag har idag 556452-8221 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bedriva handel med utrustning och förnödenheter till industri och sjöfart samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Nordic Industri o Marin Service Nims Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pakas, Athanasios Mihail som är född 1973 och har titeln Likvidator, Eriksson, Nils Morgan som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .