Inredningskompaniet Bergendahl AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Inredningskompaniet Bergendahl AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Inredningskompaniet Bergendahl AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Inredningskompaniet Bergendahl AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556450-1525.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-203110 alternativt besöka eller skicka post till Inredningskompaniet Bergendahl AB på följande adress Engelbrektsg. 28, 411 37, Göteborg.

Inredningskompaniet Bergendahl AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Inredningskompaniet Bergendahl AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bergendahl, Klas Henrik Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med inredningar och möbler för kontor, hotell, restaurang, offentlig och hemmiljö. Bedriva konsulttjänster inom samma område. Äga och förvalta fast egendom. Bedriva handel med värdepapper och finansiella instrument. Dock ej sådan verksamhet som avses i lag om finansbolag, bankrörelse eller kreditaktiebolag. Samt idka därmed förenlig verksamhet.