Vänerstängsel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Vänerstängsel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Vänerstängsel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Vänerstängsel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556450-0162.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-470700 alternativt besöka eller skicka post till Vänerstängsel Aktiebolag på följande adress Snarberget 20, 417 46, Göteborg.

Vänerstängsel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Vänerstängsel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lidberg, Douglas Per Urban som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och montage av stängselprodukter och övriga produkter för utomhus- och inomhusskydd samt därmed förenlig verksamhet. Ovanstående omfattar produkter såsom stolpar, grindar, flätverk, jalusier samt automatik och motorspel för detsamma.