Stone Island Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka uthyrning av byggmaskiner och verktyg, byggnadsverksamhet, fastighetsunderhåll och fastighetsservice, handel med VVS-produkter, rörläggeriverksamhet, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, ekonomisk- och administrativ konsultverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stone Island Fastigheter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Stone Island Fastigheter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1992-06-10 så skapades Stone Island Fastigheter AB och verksamheten är har F-skattsedel Stone Island Fastigheter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Stone Island Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556449-2782 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Stone Island Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Stone Island Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 031-652500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stone Island Fastigheter AB är Stenholm, Ulf Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Montheli Stenholm, Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .