Alcan Nordic AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Alcan Nordic AB. Det finns flera verksamheter som liknar Alcan Nordic AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Alcan Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-10 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-04-22 så har Alcan Nordic AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Alcan Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Alcan Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till F O Petersons g. 32, 421 31, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Alcan Nordic AB så kan ni göra det på 031-7343350.

Bolaget ska bedriva handel och agenturverksamhet inom metall- och förpackningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nordström, Carl Gustaf Henrik som är född 1974 och har titeln VD, Nordström, Carl Gustaf Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lours, Hervé Christian Auguste som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Williams, Sian Louise som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Björnsson, Klas Ingvar som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Alcan Nordic AB har 556447-2750 som sitt organisationsnummer.