EU-Ventilation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

EU-Ventilation Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där EU-Ventilation Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EU-Ventilation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket EU-Ventilation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. EU-Ventilation Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EU-Ventilation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gullbergs Strandg. 36 C, 411 04, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-212400.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är EU-Ventilation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EU-Ventilation Aktiebolag har idag 556444-7521 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för EU-Ventilation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och underhåll avseende luftbehandling samt idka därmed förenlig verksamhet.

I EU-Ventilation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bang, Ulf Kristian som är född 1948 och har titeln VD, Bang, Ulf Kristian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Elo Freund som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Gun Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilausen, Flemming Ronald som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.