Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Burskapsg. 13 C, 415 06, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-433414.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag har idag 556443-9791 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är VVS-installationer och VVS-projektering, och därmed förenlig verksamhet.

I Dennis Hellberg VVS Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellberg, Dennis Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Eva Magdalena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekendal, Sven Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .