Jidéus & Co Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Jidéus & Co Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Jidéus & Co Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jidéus, Håkan Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rung Wallenstein, Mats Anders Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jidéus & Co Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jidéus & Co Aktiebolag på telefon 031-293600.

Bolaget skall bedriva företagsekonomiska konsultationer, företrädesvis försäljnings- ledarskaps- och organisationsutveckling, äga och förvalta värdepapper och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jidéus & Co Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jidéus & Co Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jidéus & Co Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Jidéus & Co Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jidéus & Co Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jidéus & Co Aktiebolag har 556440-8481 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.