Prime Management Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Prime Management Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prime Management Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Prime Management Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Prime Management Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prime Management Aktiebolag ska trivas.

Prime Management Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i företagsledningsfrågor, handel med tekniska och administrativa hjälpmedel därför. Vidare bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prime Management Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Prime Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Prime Management Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-286760.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prime Management Aktiebolag är Johnson, Ulf Göran Valter som är född 1947 och har titeln VD, Johnson, Ulf Göran Valter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Eva Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Prime Management Aktiebolag har 556440-4878 som sitt organisationsnummer.