LPI Mark och Trädgård AB

Västra Götalands län

Information

LPI Mark och Trädgård AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som LPI Mark och Trädgård AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LPI Mark och Trädgård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-01-03.

LPI Mark och Trädgård AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-12-05. Men sedan 1996-01-01 så har LPI Mark och Trädgård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till August Barks g. 2, 421 32, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LPI Mark och Trädgård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7757480.

Göteborg arbetar för att verksamheter som LPI Mark och Trädgård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LPI Mark och Trädgård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra trädgårdsentreprenader och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LPI Mark och Trädgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LPI Mark och Trädgård AB och det är följande personer, Bökmark, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kurt Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bökmark, Ann-Britt Sylvia Eréne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LPI Mark och Trädgård AB är 556438-8857.