AM-BYGG Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556436-4189 är organisationsnummer för verksamheten AM-BYGG Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AM-BYGG Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som AM-BYGG Aktiebolag finns i.

AM-BYGG Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-12 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AM-BYGG Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AM-BYGG Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AM-BYGG Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med AM-BYGG Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-77350 eller genom brev på följande adress:
Energig. 5, 434 37, Kungsbacka

Bolaget skall bedriva reparation, byggnationer & konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta aktier i rörelsedrivande bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AM-BYGG Aktiebolag och det är Axelsson, Paul Lars-Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Olov Marcus som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Ingeborg Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,