Justine Catering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Justine Catering Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Justine Catering Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Justine Catering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-11-12 så har Justine Catering Aktiebolag varit registrerat. Idag är Justine Catering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Justine Catering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Justine Catering Aktiebolag så kan ni göra det på 031-154014.

Bolaget skall driva kiosk och måltidsförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Saluäär, Evy Marie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Saluäär, Emma Rebecca Desideria som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Justine Catering Aktiebolag har 556435-9411 som sitt organisationsnummer.