Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tvistev. 6, 433 62, Sävedalen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8480915.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag har idag 556432-5834 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fönsterskyltning, butiksdesign samt design och koordination av utställningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Designkompaniet i Göteborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Valborg Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nyman, Fred Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Nyman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .