HG Larsson Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns HG Larsson Trading Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. HG Larsson Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

HG Larsson Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556428-4460.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-7434898 alternativt besöka eller skicka post till HG Larsson Trading Aktiebolag på följande adress Nordenskiöldsg. 6, 413 09, Göteborg.

HG Larsson Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HG Larsson Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Knober, Martin Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning inom textil- och pappers- industrin samt idka därmed förenlig verksamhet.