Swedish Pickling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Swedish Pickling Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Swedish Pickling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Swedish Pickling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Swedish Pickling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-15. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Swedish Pickling Aktiebolag ska trivas.

Swedish Pickling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra betning av rostfritt material, sälja utrustning och industritillbehör i anslutning härtill till stålindustrien ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swedish Pickling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Swedish Pickling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Swedish Pickling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-56756.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Swedish Pickling Aktiebolag är Grönlund, Kaj Anders som är född 1940 och har titeln VD, Grönlund, Per Conny Vilhelm som är född 1945 och har titeln Vice VD, Grönlund, Kaj Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Per Conny Vilhelm som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnsjö, Karin Gunilla som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Swedish Pickling Aktiebolag har 556426-3381 som sitt organisationsnummer.