Stena Nordica AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Stena Nordica AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stena Nordica AB är ett av dem. Statusen för Stena Nordica AB är att Bolaget är aktivt.

Stena Nordica AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Stena Nordica AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva rederirörelse, skeppsmäkleri och befraktning, driva handel med fartyg, metaller och skrot, äga och förvalta fast egendom och värdehandlingar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stena Nordica AB inte är momsregistrerat.

Idag är Stena Nordica AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Stena Nordica AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6448850.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Claesson, Bengt Peter André -Hultgren, Staffan Werner -Severed, Bo Ingemar.

De som är på något sätt har med Stena Nordica AB är Severed, Bo Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Claesson, Bengt Peter André som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Staffan Werner som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Wallquist, Cronie Sten Leo som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Stena Nordica AB har 556422-0894 som sitt organisationsnummer.