Kunskapsporten AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Kunskapsporten AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kunskapsporten AB är ett av dem. Statusen för Kunskapsporten AB är att Bolaget är aktivt.

Kunskapsporten AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kunskapsporten AB ska trivas.

Kunskapsporten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, direkt eller indirekt, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kunskapsporten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Kunskapsporten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kunskapsporten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-139840.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Kunskapsporten AB är Ollén, Rolf Joakim som är född 1952 och har titeln VD, Ollén, Rolf Joakim som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Kjell Erik Torne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rahi, Shahram som är född 1973 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor.

Kunskapsporten AB har 556420-7826 som sitt organisationsnummer.