He & Lu Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

He & Lu Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I He & Lu Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är He, De Kang som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, He, Guo Ping som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lu, Ya Jun som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lu, Xiue som är född 1938 och har titeln Suppleant, Annerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med He & Lu Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå He & Lu Aktiebolag på telefon 031-7117500.

Bolaget skall driva restaurangrörelse, ävensom att äga, förvärva och förvalta fast och lös egendom samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är He & Lu Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

He & Lu Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

He & Lu Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och He & Lu Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för He & Lu Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -He, De Kang -He, Guo Ping -Lu, Ya Jun

He & Lu Aktiebolag har 556419-1442 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.