Apartment Fitness & Pilates AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Apartment Fitness & Pilates AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Apartment Fitness & Pilates AB är ett av dem. Statusen för Apartment Fitness & Pilates AB är att Bolaget är aktivt.

Apartment Fitness & Pilates AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Apartment Fitness & Pilates AB ska trivas.

Apartment Fitness & Pilates AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva friskvård med personlig träning, konsultverksamhet inom kost och motivation, samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apartment Fitness & Pilates AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Apartment Fitness & Pilates AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Apartment Fitness & Pilates AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-244010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Apartment Fitness & Pilates AB är Waara Ranquet, Jennie Marie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Emgard, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Emgard, Britt-Marie Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Waara, Börje Enar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Apartment Fitness & Pilates AB har 556418-9412 som sitt organisationsnummer.