Worldchem Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Worldchem Scandinavia AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Worldchem Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Worldchem Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Worldchem Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Worldchem Scandinavia AB ska trivas.

Worldchem Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedirva handel med kemikalier och mineraler för pappersindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Worldchem Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Worldchem Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Worldchem Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-100300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Worldchem Scandinavia AB är Hedberg, Bror Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ajax, Kerstin Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mueller, Jan Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Worldchem Scandinavia AB har 556418-0361 som sitt organisationsnummer.