LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Houdet, Claude Emile som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Raguz, Annika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Frida Lena Matilda som är född 1979 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag på telefon 08-52228700.

Bolaget skall bedriva uthryning, transporter och service av ljud- och ljusanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet jämte handel och förvaltning av värdepapper.

Idag är LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LJUD & TEKNIKSERVICE I GÖTEBORG Aktiebolag har 556417-9496 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.