LOGAB Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns LOGAB Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. LOGAB Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

LOGAB Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556417-8480.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-284900 alternativt besöka eller skicka post till LOGAB Aktiebolag på följande adress Askims Industriv. 1, 436 34, Askim.

LOGAB Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LOGAB Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gillgren, Lars Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Thalenius, Bengt Stefan Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall hyra ut byggmaskiner, liftar, lättmetallställningar samt äga och förvalta lös och fast egendom.